Arie de Ruiter

Vakkundig bouwwerk voor elke wens 

De Ruiter Bouw realiseert nieuw- en verbouw van woningen, bedrijfspanden en winkels. Ook voor restauratie en onderhoud zijn wij al ruim 10 jaar dé vakspecialist van Midden-Nederland. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven en non-profit organisaties.

Onze drive? Passie voor bouwen!

Passie voor bouwen, dat is wat ons drijft. Met plezier en vakmanschap helpen we bij elke bouw- of onderhoudsvraag. Zo creëren we telkens opnieuw de perfecte plek om te wonen of te werken.

Missie: maximale service & kwaliteit

Wij willen al onze opdrachtgevers, of het nu gaat om een groot nieuwbouwproject of een kleine onderhoudsklus, maximale service en kwaliteit bieden. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de oplevering. Dit doen we door optimaal aan individuele wensen te voldoen en 100% duurzaam rendement te bieden voor de toekomst.

Werkgebied Midden-Nederland

Naast de grote bedrijfshal in Deil voor de regio Tiel - Leerdam - Gorinchem zijn we vanaf 2014 ook te vinden met een eigen vestiging aan de Sportlaan in Vianen. Het werkgebied is daarmee uitgebreid naar de regio Utrecht.

Historie: van eenmanszaak tot veelzijdig bouwbedrijf

De Ruiter Bouw is in 2005 opgericht door Arie de Ruiter. Hij kreeg het vak thuis al jong met de paplepel ingegoten. Na twaalf jaar werken als uitvoerder in de particuliere bouwsector en in de architectuur, startte hij in 2005 zijn eigen bouwbedrijf. Deze eenmanszaak is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf van nu circa twintig vakspecialisten.

Bel voor een kennismaking