Hoogtepunt: Paardenmarkt 2015

Paardenmarkt

Ook dit jaar stond Vianen op de woensdag vóór de tweede donderdag in oktober weer in het teken van de Paardenmarkt. Een eeuwenoude traditie voor paardenliefhebbers en andere geïnteresseerden. Voor De Ruiter Bouw een goede gelegenheid om mensen te laten kennismaken met ons bouwbedrijf.

Op 7 oktober stonden we in alle vroegte op om onze stand aan de Voorstraat volledig in te richten. Terwijl de stad langzaam ontwaakte, rolden wij alvast de blauwe loper uit. Onze sierlijke pagodetent veranderde al snel in een mooie 3d-presentatie van ons bedrijf.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Met statafels, barkrukken, ballonnen, onze vlag, honderden pepermuntjes, alle soorten knabbels en drankjes hadden we alles in huis om bezoekers 'in stijl' te begroeten. Het belangrijkste onderdeel van onze presentatie waren tien groot afgedrukte projectfoto's die we rondom in de stand hebben gehangen. 

Veel belangstelling voor ons bouwbedrijf

Al snel druppelden de eerste bezoekers binnen. De hele ochtend was het gezellig druk op het Vastgoedplein aan de Voorstraat. Gedurende de dag hebben we veel informatie kunnen delen, flyers uitgedeeld en afspraken gemaakt. Geïnteresseerden voor nieuwbouw in Hoef en Haag konden we een greep uit onze gerealiseerde nieuwbouwprojecten laten zien.  

Verloting waardebonnen VT-Wonen

Hoogtepunt was onze 'Vul In & Win Actie'. Wij willen de drie winnende deelnemers, die we inmiddels hebben verrast met een waardebon van VT-Wonen, van harte feliciteren. Alle bezoekers van onze stand: hartelijk bedankt voor uw interesse in ons bedrijf. We hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten op de Paardenmarkt!Ga terug