De Ruiter Bouw voor bedrijven

Vakkundig bouwwerk voor elke bedrijfswens. Een plek waar het prettig werken is, waar je graag heen gaat. We zijn immers een groot gedeelte van ons leven op ons werk. Bij De Ruiter Bouw hebben we een passie voor bouwen. Daarbij gaan we altijd uit van wat u wilt. We maken een plan voor de uitvoering. We leveren vakwerk tot in de kleinste details met maximaal gebruikscomfort als resultaat. 

 

Wat is uw bedrijfswens?

U zit te denken om een nieuwe bedrijfshal te laten bouwen of een interne verbouwing te laten doen. Of een stuk te bouwen aan uw huidige bedrijfspand.

Wij denken graag met u mee en adviseren u over een optimale indeling, de beste materiaalkeuze en afwerking. Rekening houdend met kosten en duurzaamheid. Samen onderzoeken we alle alternatieven om uw wensen te realiseren en maken een voorstel waarin kosten en planning verwerkt zijn. Daarnaast helpen we u met de bouwtekening en het regelen van de vergunning. 

Denk ook aan onderhoud 

Als uw bedrijfspand goed onderhouden is, levert dat een bijdrage aan de waardevastheid van het pand. Wij zorgen ervoor dat alles strak in de verf zit, inbraakveilig is en/of kan voldoen aan hogere duurzaamheidseisen. Wij geven u graag deskundig advies.

Kortom, in elk stadium, nieuwbouw, verbouw en onderhoud, kunnen wij u van dienst zijn. 

Neem contact met ons opGa terug