Beoordelingen van onze klanten

Wij zijn aangesloten bij de organisatie Bouwnu.nl. Hieronder legt deze organisatie uit wat zij inhoudt voor de consument.

Waarom Bouwnu.nl?

Voor een consument is de bouw van een woning of een verbouwing een ingrijpende gebeurtenis. De consument begeeft zich op onbekend terrein en komt voor soms lastige keuzes te staan. Een goede aannemer neemt de zorg uit handen, zodat het bouwproject zorgeloos verloopt.

Hoe werkt het?

Bouwnu.nl helpt de consument met een compleet overzicht van alle aannemers met hun kwaliteiten. Aannemers worden snel gevonden en kunnen zich profileren met hun eigen bedrijfspagina en projecten. Aangevuld met beoordelingen van klanten kan de consument een weloverwogen keuze maken en de aannemer vinden die bij hem of haar past.

Wat is Bouwnu.nl?  

Bouwnu.nl is een onafhankelijke en betrouwbare website waarmee de consument op eenvoudige wijze een geschikte aannemer vindt. Dit initiatief wordt gesteund door BouwGarant, Bouwend Nederland, NVB bouw, Woningborg, SWK en Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Wij zijn blij met de komst van Bouwnu.nl. Door middel van de beoordelingen die wij ontvange, kunnen wij nog beter kijken naar onze organisatie en daar waar nodig verbeteren. Bekijk hier al onze beoordelingen. Ga terug